Followers

Google+ Followers

torsdag 25 september 2014

Swedish -- 23:09:2014Matthew Ward
23 september 2014

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar vid den här stationen, detta är Matthew. För att ta upp en av läsarnas nyligen ställda frågor citerar vi en som är kärnan i allting: Var Skottlands avslag för självständighet ett bakslag för världens framsteg? Vi ser det inte på det sättet. Vi ser det som ett framsteg att det var ett val, att medborgarna i Skottland kunde, och ville, fredligt föra sin talan för suveränitet. Även om resultatet gjorde vissa skottar som såg framåt besvikna, så gjorde deras kraftfulla uppmaning till självständighet klart för regeringen i Storbritannien att det måste ske förändringar i deras förhållande. Och inte bara för folket i Skottland utan också när det gäller Wales och Irland.

För tillfället återstår det att se hur snabbt de föreslagna förändringarna kommer att ske och i vilken utsträckning det tillfredsställer medborgarna i dessa länder. På längre sikt kommer regler som införts av staten, samt restriktioner, straff och skatter, att minska överallt. Jordens alla invånare kommer att veta sin gudomlighet i Enheten av Allt, deras inneboende kunskaper och kraft som multidimensionella varelser, och alla kommer att respektera okränkbarheten hos allt inom Skapelsen.

Vi har fått frågan gång efter annan varför en del källor utanför Jorden ger en tidsram för en eller annan tilldragelse, och vi gör inte det. Först och främst, vi uppmanar er att vara väldigt kräsna när det gäller kanaliserad information, särskilt meddelanden om NESARA eller plötsliga rikedomar. Och var medvetna om att viss information som kommer genom kanalisering faktiskt är skriven, och sprids, av individer som avsiktligen missleder, avskräcker eller skrämmer läsarna.

PRGInstructions HERE
Invokation


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/