Followers

Google+ Followers

måndag 17 november 2014

Svenska -- Matthew -- November 14, 2014Matthew Ward 14 november 2014


Med kärleksfulla hälsningar från alla själar vid den här stationen, detta är Matthew. Vi är glada att kunna besvara frågor angående vårt senaste meddelande såväl som förfrågningar om vår syn på den senaste tidens händelser, och vi börjar med robotsatellitens landning på en komet. Att manövrera ett objekt så att det kan träffa kometen när den svischar genom rymden är ingen liten bedrift, och vi säger: bra show! Helt klart förtjänar detta firande av en teknologisk triumf, men vi ser det också som av större betydelse: er civilisation ser framåt mot stjärnorna på ett fredligt sätt – inte för så länge sedan var avsikten hos några få på Jorden att föra krig i rymden. Med tiden kommer er civilisation att ha en önskan och kapaciteten att besöka de avlägsna hemländerna för era universella bröder och systrar.

Nu till vår uppfattning om två vida publicerade val – först, i den ordning de uppträder, folket i sydöstra Ukraina röstade för att förena sig med Ryssland. Vi ser att majoritetens röst blivit hörd genom en demokratisk process som ett välkommet steg uppåt och bort fråb historisk ojusthet. Relevant här är vårt svar på en fråga i ett tidigare meddelande:

Vad förebådar Vladimir Putins agerande i Ukraina för den regionen?
På kort sikt allmän förvirring och i vissa kretsar slagsmål. Putin vill detsamma som andra nationella ledare: en stark ekonomi, en stabil regering och en lugn befolkning. Han insåg inte vidden av missnöjet bland ukrainarna eller förutsåg ramaskriet efter att de som lever på Krim röstade för att ansluta sig till Ryssland, som majoriteten väljare känner sig bekvämt förtrogna med. Genom hela er nedtecknade historia har nationella gränser svängt fram och tillbaka i enlighet med krigens segrare och efterföljande vinst eller förlust av kontroll, och ett behov av naturresurserna. Aldrig har de få vid makten beaktat hur detta påverkade befolkningen vars lott var att uthärda resultatet av att en kultur splittrades i olika nationella lojaliteter, eller en kombination av olika kulturer under samma flagga (2 juni 2014),

PRGInstructions HERE
Invokation


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/