Followers

Google+ Followers

måndag 15 december 2014

Svenska -- Matthew Ward 14 december 2014Matthew Ward 
14 december 2014


Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på den här stationen, detta är Matthew. Under den här säsongen med heliga och sociala festligheter strålar Jorden med oräkneliga gnistor, så de som har mycket generöst delar med sig till dem som har lite. Några av er har skrivit att ni känner skuld för att ni njuter av fester och annan underhållning eftersom så många människor inte har ens de grundläggande behoven. Älskade familj, var glada, var upprymda och tacksamma för lyckliga tider med familj och vänner! Det är så livet på Jorden är avsett att vara, och de förhöjda vibrationerna av dessa ljusfyllda känslor breddar motorvägen till en bättre värld för alla människor.

Traditionellt är årets sista dagar en tid för att reflektera över sina prestationer under de föregående månaderna. För ljusarbetare inkluderar detta tillväxt i både tanke och andlighet – och det är så imponerande hur ni har vuxit!  Ni kanske tycker att detta är trots allvarliga utmaningar, men det är på grund av dem. När ni mötte hinder eller motgångar så tillkallade ni er inre styrka och fortsatte framåt. När en dörr stängdes så tittade ni efter en annan att öppna, och genom er beslutsamhet att fortsätta att gå vidare så växte ni i visdom, mod och andlighet.

Vi vet att ni ibland blir uttröttade och det är svårt att se bortom det karmiska drama som nu snabbt spelar ut sig själv. Vi har vari på precis samma scen, tjänat ljuset ”i de djupa diken” där ni nu befinner er, så vi vet att för er verkar era framgångar inte vara ens i närheten av snabba. Vad vi önskar att ni kunde se er värld från vår utsiktspunkt – ni rör er med ljusets hastighet och mängden ljus ni utstrålar är en syn att skåda!

PRGInstructions HERE
Invokation


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/