Followers

Google+ Followers

söndag 11 december 2011

Matthew Ward — 9 december 2011

 


9 december 2011
 

Detta är Matthew, med kärleksfulla hälsningar från alla själar på den här stationen. Varje år vid den här tiden i er värld är särskilt känslofylld när de lyckligt lottade kan se fram emot att byta gåvor, dekorera sina hem, gå till religiösa gudstjänster, kanske resa för att fira med familjen eller väntar på besökare. För dem har den här säsongen erbjudit glädje och festligheter. För de som var mindre lyckligt lottade, de som sörjde eller var sjuka, ensamma, hungriga eller hemlösa, var känslor av sorg och förtvivlan förstärkta.

Det här året har även många av de lyckligt lottade belägrats av förvirring och farhågor angående deras lands instabila politiska och ekonomiska situationer, och det finns nu fler sörjande och förtvivlade själar än under bättre tider. Då ert år 2011 lider mot sitt slut ser vi många själar med tungt hjärta.

Vi önskar verkligen att alla kunde få veta att den här tiden nästa år kommer Jorden att stå på tröskeln till den Gyllene Tidsåldern – det tumultartade övergångsstadiet för er världs omvandling kommer att vara över och allt mörker har besegrats. Vartenda hjärta borde lyftas upp i väntan på denna härliga värld som ni redan har skapat tillsammans i sin helhet!

Med hänsyn till denna ovanligt upptagna och hektiska tid, när så mycket konkurrerar med er uppmärksamhet, är dagens budskap ganska kort, dvs kortfattade påminnelser om tidigare erbjudna upplysningar. Vänligen acceptera vår gåva så som den är avsedd, att tjäna er väl med självförtroende, säkerhet och spänning när ni nu inleder det nya året.

Ljus, samma energi som kärlek, är vägen till frid, harmoni och balans inom varje individ och i er värld. Ni absorberar ljus genom att vara snäll, ärlig, ha medkänsla, förlåtelse och generositet, och ljuset av ett leende har omätbara dominoeffekter.

Stöd till att hålla eller återställa balans inkluderar meditation, lugnande musik, promenader i naturen och sällskapet av djur. Ni har den inneboende visdomen och andliga styrkan att framgångsrikt kunna hantera vad ni än stöter på och till att hjälpa alla som är mottagliga. Varenda själ får så många tillfälligheter som behövs för att omfamna ljuset och utvecklas andligt.

Kärlekens energi kommer att återförena er och de människor och djur som ni håller kära, för er som har gått vidare. Fokusera på vad ni vill i livet och er värld är nyckeln till att manifestera det.

Allting du behöver veta finns inom dig. Fråga, var tyst, och beakta din själs vägledning – intuition, samvete, instinkt, inspiration, ambitioner. I varje ögonblick av din andliga och fysiska resa har du hjälp på myriader olika sätt av ljusvarelser från hela detta Universum.

Vår villkorslösa kärlek och oändliga välsignelser från Universum är med er när ni förbereder er för att glatt hälsa det nya året 2012.


KÄRLEK OCH FRID!
Suzanne WardÖversättning Gertie Dahlbergwww.matthewbooks.net- ALL TRANSLATIONS

http://matthewinhungarian.blogspot.com/ - MAGYAR/HUNGARIAN- NEW

http://matthewinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/RUSSIAN – NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

PRGInstructions HERE
Invokation


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/