Followers

Google+ Followers

onsdag 26 december 2012

Matthew 15 december 2012

 Matthew 15 december 2012


Skjutning i skola i USA

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på den här stationen, detta är Matthew som talar om den nyligen inträffade skjutningen i USA. Att anse att detta är en enskild, fruktansvärd händelse är att missa avsikten hos alla dessa som gick med på att vara inblandade – skytten, de små barnen och de vuxna som dog, deras familjer, hela samhället.

Deras medgivande på själsnivå att delta i sina respektive roller var för det högre goda för hela mänskligheten, och deltagarna som är i Nirvana nu, fröjdas över avtalets framgång. Massakerns djupa budskap, nu införlivat i det kollektiva medvetandet, är att det mänskliga hjärtat och sinnet inte längre kan vänjas vid att döda, döda, döda, och inte längre är mänskligheten villig att uthärda det! Chocken och sorgen i Newtown, Connecticut, skakade världen och förenade människor i ett känsloutbrott av bön för alla som berördes av tragedin.

Under många år har avskyn för liknande, oförklarliga våldshandlingar registrerats med ökande styrka i det kollektiva medvetandet. En så kraftfull tilldragelse – skjutandet av dessa unga människor i skolan – behövdes för att fastlägga den kollektiva önskan och viljan att avsluta det sanslösa dödandet överallt. Och intensiteten av höga vibrationer som påverkar alla i er värld expanderar den avsikten och inkluderar allt förebyggande av dödande – internationella krig, folkmord, ”lagligt” utförda mord och svält och sjukdomar inom den utfattiga befolkningen.

Era utomjordiska hjälpare är tillåtna att stråla ljus till alla själar på Jorden, vilket ökar den medvetna och andliga medvetenheten hos dem som är mottagliga, men de kan inte ingripa i situationer som är inom er förmåga att förändra, om ni önskar det. Ni har förmågan och önskan att förhindra dödsfall till följd av de ovan nämnda orsakerna. Nu när det också ligger i det kollektiva medvetandet och avsikten att göra detta, kommer ni att få se dödande och berövande av liv komma till ett slut och fridfullhet och överflöd över hela världen skall bli förverkligat.

Vi och alla andra ljusvarelser över hela detta Universum lägger till kärleksljus till era för att hjälpa till att trösta alla dem vars hjärtan är brutna, inte bara i Newtown, utan överallt på Jorden där familjer sörjer för nära och kära som har dödats.

Kärlek är nyckeln till healing för hela världen.

Översättning Gertie Dahlberg.Kärlek och frid!
Suzanne WardInga kommentarer:

Skicka en kommentar

PRGInstructions HERE
Invokation


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/